Het machinepark van Van der Lei Metaal is modern en veelzijdig. Veel voorkomende werkzaamheden als plaat,- draai,- en freeswerk worden hierdoor in huis uitgevoerd. Soms is er haast geboden omdat een reparatie niet te lang op zich kan wachten. Bij spoed kunnen wij daarom snel schakelen. Een aantal van onze machines zijn computergestuurd. Dit betekent dat wij met deze machines bewerkingen, ook van grote oppervlakken, erg nauwkeurig en snel te doen zijn.

De machines waarmee wij onze werkzaamheden uitvoeren zijn:

  • Grote gaten boor & tapboor (gaten met diameter vanaf 2,5cm en tappen van verschillende diameters.
  • Kantbank (voor het zetten van platen)
  • Grote en kleinere draaibank
  • Freesbank (voor het frezen van gleufjes, blokjes en spiebanen)

Hoge kwaliteit

Top kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Alle producten die wij met onze machines maken en de bewerkingen die wij doen voldoen aan hoge kwaliteitseisen voordat deze naar de klant gaan. Een goed werkend eindproduct is waar het immers om draait.

Naast de machinale bewerkingen worden er ook met de hand bewerkingen uitgevoerd. Soms is handwerk net even makkelijker en net zo accuraat. Dit kan van het buigen van metaal. Het laswerk wordt altijd handmatig gedaan, zo is er de juiste controle bij het aan elkaar lassen van de diverse onderdelen.